Jump to content


Photo

Wetpixel software upgraded


  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#41 Arnon_Ayal

Arnon_Ayal

    Sperm Whale

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 1826 posts
  • Gender:Male

Posted 29 July 2008 - 12:53 PM

Arnon - we've fixed the issue. Previously, we were forcing you to stay on the same ip address for each session. Can you give it a try now?

Sorry its midnight now here, :huh: I'll check it in 8 hours.

Update: still the same, need login every IP change

Edited by Arnon_Ayal, 29 July 2008 - 09:34 PM.

Arnon Ayal www.arnonayal.com
Nikon D200, Ikelite housing, Dual SB105.

#42 loftus

loftus

    Blue Whale

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4571 posts
  • Gender:Male
  • Location:Winter Park, Fl

Posted 29 July 2008 - 06:17 PM

Hey Eric,
I tried to edit a message and I get an error message about using the wrong image format. The image is already posted. The message is " You are not allowed to use that image extension on this board. A valid format is: http//www.domain.com/picture.gif, an invalid format is http//www.domain.com/picture.one.gif
The posting is the one in the image gallery about Emma,
Jeff
Nikon D800, Nikon D7000, Nauticam, Inons, Subtronic Novas. Lens collection - 10-17, 15, 16, 16-35, 14-24, 24-70, 85, 18-200, 28-300, 70-200, 60 and 105, TC's. Macs with Aperture and Photoshop.

#43 newmediasoup

newmediasoup

    Triggerfish

  • Member
  • Pip
  • 38 posts
  • Gender:Male
  • Location:Oakland, CA

Posted 29 July 2008 - 10:29 PM

Eric and the WetPixel Web Team,

Seems a lot faster for me. Love the new cleaner look!
Like the new logos and all the little upgrades here and there. Very cool.

Cheers!

Joel
Newmediasoup, LLC

#44 cor

cor

    The Hacker

  • Admin
  • 1993 posts
  • Gender:Male
  • Location:Amsterdam, Netherlands

Posted 29 July 2008 - 10:37 PM

Hey Eric,
I tried to edit a message and I get an error message about using the wrong image format. The image is already posted. The message is " You are not allowed to use that image extension on this board. A valid format is: http//www.domain.com/picture.gif, an invalid format is http//www.domain.com/picture.one.gif
The posting is the one in the image gallery about Emma,
Jeff


What exactly are you clicking? It's probably because the image filename has quote characters in it, but i cant reproduce it so far.
Cor Bosman - Nikon D2X Subal ND2 - Nikon D7000 Subal ND7000
website | tripreports/journal | facebook | wetpixel map | twitter


#45 Timmoranuk

Timmoranuk

    Great White

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1170 posts
  • Gender:Male
  • Location:Near NDAC, South Wales
  • Interests:Technical diving; open circuit and rebreather, U/W photography, topside photography, travel, aviation and sailing.

Posted 29 July 2008 - 11:08 PM

I find I have to login for each session. I'm using a dialup broadband account at home so am I assigned a new IP for each session?.
· Canon 5D3, 7D & Nauticam housings. Sigma 15mm, Canon 16-35mm, Tokina 10-17mm, Sigma 8-16mm, Canon 10-22mm, Sigma 17-70mm, Sigma 70-200mm, Sigma 120-300mm, Canon 60mm & 100mm
· INON Z-240s & Sea & Sea YS-250 Pros
· SmallHD DP4 monitor & NA-DP4. Fisheye Aquavolt 3500s & 7000s
· Zen DP-100, DP-200 & DP-230

#46 loftus

loftus

    Blue Whale

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4571 posts
  • Gender:Male
  • Location:Winter Park, Fl

Posted 30 July 2008 - 03:55 AM

What exactly are you clicking? It's probably because the image filename has quote characters in it, but i cant reproduce it so far.

I'm just trying to edit some text. Happens with Quick Edit and Full Edit Choices, so essentially does not allow me to edit the post, I have to cancel the edit.
Nikon D800, Nikon D7000, Nauticam, Inons, Subtronic Novas. Lens collection - 10-17, 15, 16, 16-35, 14-24, 24-70, 85, 18-200, 28-300, 70-200, 60 and 105, TC's. Macs with Aperture and Photoshop.

#47 cor

cor

    The Hacker

  • Admin
  • 1993 posts
  • Gender:Male
  • Location:Amsterdam, Netherlands

Posted 30 July 2008 - 04:17 AM

Can you provide me with an exact url of a post/reply you're having this problem with loftus.
Cor Bosman - Nikon D2X Subal ND2 - Nikon D7000 Subal ND7000
website | tripreports/journal | facebook | wetpixel map | twitter


#48 loftus

loftus

    Blue Whale

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4571 posts
  • Gender:Male
  • Location:Winter Park, Fl

Posted 30 July 2008 - 04:26 AM

Can you provide me with an exact url of a post/reply you're having this problem with loftus.

This is the URL I get when I click Full Edit on my post
http://wetpixel.com/...p...179403&st=0
This is the URL when I get the error message
http://wetpixel.com/forums/index.php?
Nikon D800, Nikon D7000, Nauticam, Inons, Subtronic Novas. Lens collection - 10-17, 15, 16, 16-35, 14-24, 24-70, 85, 18-200, 28-300, 70-200, 60 and 105, TC's. Macs with Aperture and Photoshop.

#49 cor

cor

    The Hacker

  • Admin
  • 1993 posts
  • Gender:Male
  • Location:Amsterdam, Netherlands

Posted 30 July 2008 - 05:01 AM

Im getting it as well with IE, not with Firefox. IE seems to strip everything after the first ', and thus the image ends up bad. Try fixing this with firefox by renaming the image to something without quote characters in it. That's a bad habit anyways, as quote characters are pretty dangerous to use as file names.
Cor Bosman - Nikon D2X Subal ND2 - Nikon D7000 Subal ND7000
website | tripreports/journal | facebook | wetpixel map | twitter


#50 loftus

loftus

    Blue Whale

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4571 posts
  • Gender:Male
  • Location:Winter Park, Fl

Posted 30 July 2008 - 05:22 AM

Im getting it as well with IE, not with Firefox. IE seems to strip everything after the first ', and thus the image ends up bad. Try fixing this with firefox by renaming the image to something without quote characters in it. That's a bad habit anyways, as quote characters are pretty dangerous to use as file names.

OK, I'll try later at home - I've been using Safari.
I just copied the instructions for posting for Flickr from Eric except using my Picassa gallery.
Nikon D800, Nikon D7000, Nauticam, Inons, Subtronic Novas. Lens collection - 10-17, 15, 16, 16-35, 14-24, 24-70, 85, 18-200, 28-300, 70-200, 60 and 105, TC's. Macs with Aperture and Photoshop.

#51 cor

cor

    The Hacker

  • Admin
  • 1993 posts
  • Gender:Male
  • Location:Amsterdam, Netherlands

Posted 30 July 2008 - 05:30 AM

Here's the problem. Look at the filename of the image. You'll see 2 ' characters. You should remove those from the filename. Something is getting confused by them.

http://lh3.ggpht.com/KDVP71Photo/SI-VlMTvXuI/AAAAAAAAAZY/JtFchtaqZYo/s400/Emma%20at%20'Monster%20Chaos'.jpg

Cor Bosman - Nikon D2X Subal ND2 - Nikon D7000 Subal ND7000
website | tripreports/journal | facebook | wetpixel map | twitter


#52 Graham Abbott

Graham Abbott

    Manta Ray

  • Industry
  • PipPipPip
  • 434 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bali, Indonesia
  • Interests:Diving, diving, diving, marine life, critters, rare animals, new species, mountain biking, Indonesia in general, San Francisco, music and a growing interest in art of all kinds!

Posted 30 July 2008 - 09:00 AM

Oh my word... This is like rocket science going on here. It's all worse than Greek to me, totally mind bogglin' stuff.

Anyway, it's going great guns here in Frisco, even for a not so literate computer guy like me, though let's see how it worx when I get back to Indo!

Has anyone tried using Wetpixel from a slow connection yet?

#53 cor

cor

    The Hacker

  • Admin
  • 1993 posts
  • Gender:Male
  • Location:Amsterdam, Netherlands

Posted 30 July 2008 - 09:03 AM

Hey Graham, eric is flying back to CA now, close to you from the looks of it :huh:
Cor Bosman - Nikon D2X Subal ND2 - Nikon D7000 Subal ND7000
website | tripreports/journal | facebook | wetpixel map | twitter


#54 Graham Abbott

Graham Abbott

    Manta Ray

  • Industry
  • PipPipPip
  • 434 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bali, Indonesia
  • Interests:Diving, diving, diving, marine life, critters, rare animals, new species, mountain biking, Indonesia in general, San Francisco, music and a growing interest in art of all kinds!

Posted 03 August 2008 - 07:42 AM

Hey Graham, eric is flying back to CA now, close to you from the looks of it ^_^

Cor, Eric and I have been hanging out, today we're off to catch up with Norb in Fremont! He was telling me all the upgrade work he was doing with you in Holland!

When I am using "View New Posts" I sometimes try to open the page so I can view messages from the past week and not just today. Often when I do this I get the following message:


"The error returned was:

Sorry, the board administrator has enabled search flood control. Please wait at least 20 seconds before trying again."

Any reason for this?

#55 cor

cor

    The Hacker

  • Admin
  • 1993 posts
  • Gender:Male
  • Location:Amsterdam, Netherlands

Posted 03 August 2008 - 07:53 AM

You probably did 2 searches quickly. The 'New Posts' is just a search. It wants 20 seconds in between searches to make sure people cant flood the board with search queries.
Cor Bosman - Nikon D2X Subal ND2 - Nikon D7000 Subal ND7000
website | tripreports/journal | facebook | wetpixel map | twitter


#56 Halabriel

Halabriel

    Wolf Eel

  • Member
  • PipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Location:BERMUDA

Posted 15 August 2008 - 04:42 AM

Hi

When I go to my control panel to view my subscribed posts, they don't seem to be updating with the new posts.
Well actually, now I look, the date of the last post changes, but the icon stays pale, not going bold to flag up the new post

Any one else reported this?

Cheers

Hal
Canon Ixus 950is in WPDC-15 housing with Inon accessorization (D2000s strobe, UWL105 and UCL165 lenses).