Jump to content


Photo

Log In Doesn't "Remember Me"


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 jcclink

jcclink

    Great Hammerhead

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 736 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Diego

Posted 16 February 2012 - 04:54 PM

Each time I open Firefox then Wetpixel page I have to log in again, even thou I check "Remember Me". Is there a fix? I just upgraded Firefox from 3.6 to 10.01.
Is it linked to the new Underwater Photography ad at top of page that says Log In to hide it? Thinking this may be the problem vs Firefox upgrade.

Edited by jcclink, 16 February 2012 - 04:59 PM.

Nexus D300, 10-17mm, 12-24mm, 17-55mm, 60mm, 105mm VR
S&S YS110's & YS27's

#2 jcclink

jcclink

    Great Hammerhead

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 736 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Diego

Posted 16 February 2012 - 07:06 PM

Anyone else having this problem - very annoying. Now seeing a different ad but same format.

Edited by jcclink, 16 February 2012 - 07:07 PM.

Nexus D300, 10-17mm, 12-24mm, 17-55mm, 60mm, 105mm VR
S&S YS110's & YS27's

#3 adamhanlon

adamhanlon

    Harbor Seal

  • Admin
  • 1740 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lancaster, UK

Posted 16 February 2012 - 11:51 PM

Hi,

I'm pretty sure that this must be a browser/system issue.

The ads are not linked to the log in process, beond the fact that as a Team Wetpixel member, you can choose to view the forum without the ads.

I stay logged in on Chrome. Can you try another browser and let us know if you still get the problem?

Adam

Adam Hanlon-underwater photographer and videographer
Editor-wetpixel
web | Flickr | twitter | Linkedin | Facebook


#4 jcclink

jcclink

    Great Hammerhead

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 736 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Diego

Posted 17 February 2012 - 07:49 AM

May have solved problem. Had to reset all my Options (preferences). Upgrade set them all at default. It was supposed to retain my old ones, but some were changed - like keeping passwords for web pages. All seems to be ok now.

Edited by jcclink, 17 February 2012 - 12:17 PM.

Nexus D300, 10-17mm, 12-24mm, 17-55mm, 60mm, 105mm VR
S&S YS110's & YS27's

#5 Shasta_man

Shasta_man

    Moray Eel

  • Member
  • PipPip
  • 89 posts
  • Gender:Male
  • Location:SF Bay Area

Posted 23 March 2012 - 04:32 PM

FYI: I was getting same thing with IE for about a week, but now resolved. What did I do to fix? I'm computer inclined but don't know/can't tell...

#6 Leytonk

Leytonk

    Brine Shrimp

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 24 March 2012 - 09:43 AM

Each time I open Firefox then Wetpixel page I have to log in again, even thou I check "Remember Me". Is there a fix? I just upgraded Firefox from 3.6 to 10.01.
Is it linked to the new Underwater Photography ad at top of page that says Log In to hide it? Thinking this may be the problem vs Firefox upgrade.