Jump to content


Photo
- - - - -

Help!please!no contact withe left handle L&M bluefin pro oled for canon XA10


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 reb

reb

    Starfish

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Female

Posted 10 June 2014 - 12:58 AM

Hello,

 

Sorry if my English is not great ...I've just bought the camcorder Canon XA10 with the housing L&M bluefin pro oled. Since few days,I do not have any contact with the left handle from the housing.So,I can not use the function with the arrows. Please,somebody can help me how to find the solution?



#2 SwiftFF5

SwiftFF5

    Wolf Eel

  • Member
  • PipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Interests:Water Rescue (Public Safety Diving) - yeah, I'm a mud crawler.

Posted 10 June 2014 - 03:50 AM

Hi reb, first question, was this a new or used housing?  I'm wondering if the housing needs a service, perhaps?


Canon Vixia HF-S30, L&M Bluefin Pro
Public Safety Diver

#3 SwiftFF5

SwiftFF5

    Wolf Eel

  • Member
  • PipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Interests:Water Rescue (Public Safety Diving) - yeah, I'm a mud crawler.

Posted 10 June 2014 - 04:23 AM

Also, here's a few tips that might be useful for you:

 

https://lightmotion....Canon-S30-G10-G


Canon Vixia HF-S30, L&M Bluefin Pro
Public Safety Diver

#4 reb

reb

    Starfish

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Female

Posted 11 June 2014 - 07:48 AM

Thanks a lot, for the advice,i 'm going to check it and let you know.


Thanks you for the advice and i 'm going to check it and let you know...



#5 reb

reb

    Starfish

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Female

Posted 11 June 2014 - 10:03 AM

I've checked and the right handle has the menu .I don t know how i've done that!!!! no contact with the left handle...the handles switched...do you understand what I mean.

The housing and camcorder have 10 dives when I bought them. Somebody!have a solution?!!!Thanks again for the reply



#6 SwiftFF5

SwiftFF5

    Wolf Eel

  • Member
  • PipPip
  • 185 posts
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Interests:Water Rescue (Public Safety Diving) - yeah, I'm a mud crawler.

Posted 12 June 2014 - 03:20 AM

It is possible that you need to change the batteries.


Canon Vixia HF-S30, L&M Bluefin Pro
Public Safety Diver

#7 SWink

SWink

    Damselfish

  • Member
  • Pip
  • 18 posts
  • Gender:Male

Posted 12 June 2014 - 06:57 PM

I had some similar issues just recently.

The batteries may need replacing or you may have inadvertently moved the IR sender on the inside left hand side of the housing - this will cause some signals not to be sent to the camera properly

Cheers

Steve


My Video: Canon HF G10, Bluefin Pro housing, Fathom 90 WA/Flat Port, 2 x Sola 2000 Lights
My Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/swinkworth

#8 reb

reb

    Starfish

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
  • Gender:Female

Posted 13 June 2014 - 11:30 PM

Hello !Steve!and Swiftff!

Thanks for the reply but still not work. The batteries are ok . Steve! I've checked The IR Sender  on the Inside but nothing . I'm getting crazy!!! I still not find a solution...

Cheers,

 

Rebecca