Jump to content


chemsaf

Member Since 25 Mar 2004
Offline Last Active Aug 19 2013 07:59 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: LR 3.6 (& LR4 Beta)

01 February 2012 - 04:51 PM

SOLVED!
LR and PS had become unglued in my REGISTRY. With the help of an Adobe tech and a Knowledgebase document, I successfully edited the registry and now all works properly.
I have only screwed around with this for 2 weeks.

Thank you all

you can see some of my recent images at

http://s1189.photobu...s/z436/chemsaf/

Neal

In Topic: LR 3.6 (& LR4 Beta)

29 January 2012 - 06:42 AM

I can do that; my "layers" etc choices are grayed out. I have a couple of EFex addins installed, and they are not grayed out.


Hi Neal,
I can't get the same error when I try what you're describing. But when I try to Edit in PS with two files it only opens the first one selected. Give it a try with one file selected and see what happens.

Good Luck,
Steve


In Topic: L&M Monitor Cable Replacement

13 September 2011 - 05:31 PM

I have solved the problem and the solution may be of use to anyone else with L&M cables.

The cables are manufactured by Subconn and are available in the USA through MJ Stewart. You can contact them via email at:

Jennifer Stewart [jen@mjstew.com]

or phone 781 829 4044

Out of USA, go to the Subconn website and locate your nearest distributor.

MJS was super to work with and did not have a minimum order. I ordered two and they will have them to me before leaving for 6 weeks in the western Pacific.

The cost for two was about 60% of the Backscatter listed price for one; and they no longer carry the item.

nl