Jump to content


red3

Member Since 13 Oct 2004
Offline Last Active Aug 03 2009 06:38 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Insurance Quotes After a Flood

05 November 2008 - 05:35 PM

I had to make a claim with H20 Ins earlier this year. I just faxed them a stack of retail printouts that I pulled off the internet and a few pictures of the loss....Of course the pictures I sent them showed my camera swimming away in a large tiger sharks mouth, never to be seen again.......Once they realized that I wasen't joking about how the camera was lost they sent me a check right away.....My hats off to H20 Insurance

In Topic: Lewis Hamilton - champion

05 November 2008 - 05:22 PM

Despite Max Mosley's best efforts to give Ferrari another championship, Hamilton pull's it off in the last corner of the last race.....A true champion and he seems like such a nice guy too....Congrats Lewis

In Topic: My photos are on display at 50 Fremont St, San Francisco

11 August 2008 - 09:18 PM

Who are the girls?

In Topic: The last idiot has not been born yet

11 August 2008 - 02:50 PM

"Two things are limitless. The universe and human stupitity. And I'm not sure about the universe"

Albert Einstein

In Topic: 1DSIII * focus question

03 August 2008 - 03:32 PM

Alex,

Try this: Go to C. Fn IV.....switch C. Fn IV #1 from 0 to #2 which reads "metering star/meter + AF Start" then hit the set button..... then go to C. Fn IV #2 and switch the "AF-ON/AE lock button Switch" from disable to Enable and push the set button....I have been using mine like this for a few months and I think thats all that is required to use the * button W/O the shutter re-focusing.... if it dosent work let me know and i'll keep looking in my menu....


Hello !

i've just traded my old 1dII (housing and cam still for sale btw) for a 1dsmk3 in a seacam housing.
I really love this new cam on land, and i'm flying to the indian ocean in a few days to try the underwater setup

i have been used to * focus and then use the shutter just to take the photo, but on the mk3 camera,

When I set it to use the * button for focus, the focus function on shutter isn't deactivated, and the camera will sometimes re-focus when I recompose and press the shutter. THis might be very annoying for manual focusing.

i am sure i have set up something wrong ^_^
what are your C FN settings for this ?

Thanks
Alex