Jump to content


Augusto_Valente

Member Since 01 Nov 2005
Offline Last Active Mar 01 2011 02:38 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Brazilian Championship

11 December 2009 - 12:53 PM

Congratulations Augusto!

I've been diving Arraial do Cabo some time ago myself and wondered how cold brazilian waters are, just bringing 5mm wetsuit with me :D

All the best
Uwe Schmolke



Thanks. It's good to know someone that knows Arraial do Cabo.

In fact, the cold water is just on South of Brazil. On the north the water is warm. The best place to dive in Brazil is Fernando de Noronha , an Island. It's a nice place.

Best regards

In Topic: Focus Gear

02 September 2009 - 07:40 AM

I bought one from Divervision http://www.divervisi...e...p;x=13&y=11 and the delivery to California was very quick. Good to get a few things you might need at the same time to make the International shipping pay for itself.

It did not come with instructions so you might think it doesn't fit at first. The rubber on the front barrel section of the 105vr needs to be removed for the F.I.T. ring to work. No big deal once you figure that out.

Steve



Hunnn.. so, I have to remove the rubber that I use to do manual focus on 105 VR and put the other that came with F.I.T? That is it?

regards

In Topic: Focus Gear

30 August 2009 - 07:34 AM

Thanks.

Do you know the FIT's website? I'm looking for but I did not found...

Regards

In Topic: Old Nikon 60mm VS. New 60mm

29 August 2009 - 01:07 PM

HI Mariózi,..

I just bought the new Nikon TC 1.7 and is working very well with the 105VR.
I do not know, why Nikon annouced that the AF could not work or am I missing something ?

Regards

In Topic: S&S Mk III i-TTL converter

15 December 2008 - 01:10 PM

Hi all,
I have replied to this issue before on several occasions. I don't understand why, but in my limited experience with D200 cameras and the Sea&sea converter w z240, they will not work togeather. However, my D2x which is not supposed to work with the converter works flawlessly. Go figure. Tim, I would try and borrow one for a test run before I'd buy. Based on other peoples accounts it could very well be different from camera to camera. There are people on the list that have working setups.

Augusto, I'm sorry to hear you have problems with your converter and camera. Did you remeber to engage the Nikon protocol button on your strobes? Set to auto?

Best wishes,
Espen.



Hi Espen.

This protocol button is to be pushed , isn't it? I usually set them on S-ttl or slow ttl. Should I put it on auto?

regards

Augusto