Jump to content

sandog

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sandog

  • Rank
    Starfish

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Done. I took a toslink I had, cut the cable and then just used a little tape to thicken the ends, plugged right in and both strobes fired as planned. Thank you
  2. TimG you were right on the money! Is there anyway to convert normal TOSlink fiber cables for stereos into the connections needed for the camera? I have maybe 10 of those and I am learning that they work just great in transmission, but need to get them inserted.
  3. Good afternoon. I am seeking some assistance. I just received in my YS-D3's (2 of them) and have them with a Nauticam NA-5DMKIV housing and has the UW Technics flash converter. The strobes will be connected through fiber optic cables. Here is my issue. I cannot get the strobes to fire. The camera is set to trigger a flash when a photo is taken. I can see the red led's of the flash converter send out the pulses. I can see the pulses output at the end of the fiberoptic cable. The led's are pulsing in red. I can trick my strobes into triggering with a flashlight but cannot get them to trigger when they are through the fiber optic. I have tried all three settings on the strobes with no luck. I am hoping it is something simple I am doing wrong as I would like to use the setup this weekend on a dive trip to Catalina. Thank you in advance.
  4. Good information. Thank you.
  5. Hello. Just wanted to introduce myself. I am new to UW photography and live in Southern California.
×
×
  • Create New...