Jump to content

DavidT

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DavidT

  • Rank
    Starfish

Additional Info

  • Show Country Flag:
    --
  • Camera Model & Brand
    Fuji E900
  • Camera Housing
    Ikelite
  • Strobe/Lighting Model & Brand
    Inon D2000
  1. Hello there, Yes, the strobe is still available.
  2. Hello. Yes I do Update: The FixS95 Housing is gone. Please PM me with questions or such.
  3. Hi Martin, They're open to reasonable offers and they're shipping from Houston, TX in the US.
  4. Hey all, I'm cleaning out my photography gear. Prices do not include shipping. FixS95 Aluminum housing for Canon S95 with spare o-ring - $200 https://www.flickr.com/photos/99598220@N00/shares/J13D2V UWL-04 Fisheye Lens - The lens does have some slight scratches on the dome but they don't show up at all in pictures. There is no rear lens cap. $200 https://www.flickr.com/photos/99598220@N00/shares/137Z7p UFL-165AD - $225 https://www.flickr.com/photos/99598220@N00/shares/k8wG67 Inon D-2000S S-TTL Strobe - $250 https://www.flickr.com/photos/99598220@N00/shares/P1u5W2 Tray with detachable 12" flexible extension. Tray has a 3" center to center hole pattern - $25 https://www.flickr.com/photos/99598220@N00/shares/4Q03g5 Ikelite AD bayonet adapter - $20 https://www.flickr.com/photos/99598220@N00/shares/dzuDqb Shoot me any questions David
  5. Hey all, I'm using a Fuji E900 and in preparation for leaving on a trip to Costa Rica on Monday, I took a couple of test shots and this started happening. The lines across the picture are not a problem with your screen, they're on all the shots! I've ran through Auto mode, Program, Aperture, Shutter, and Manual. Have also tried from 0.3mp up to RAW and have formatted two different memory cards and the issue stays. It looks fine on the back screen before I take it and looks fine for the little preview after i take it but when I review it (or download it), the lines appears. Any help would be GREATLY appreciated! Did some more testing and it's worse as the resolution is increased but not so bad in RAW. It's not a problem at all in Video mode. Many thanks, David.
×
×
  • Create New...