Jump to content

SharonF

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SharonF

  • Rank
    Hermit Crab

Additional Info

  • Show Country Flag:
    --
  • Camera Model & Brand
    olympus E330
  • Camera Housing
    olympus pt020
  • Strobe/Lighting Model & Brand
    epoque 230
  1. We are definitely in manual mode & not set for exposure bracketing. Still cant fathom it out?? I know the combination works & someone has tested the flashes & there is nothing wrong with them but we have recently tested it with a sea & sea 110 & epoque 230 & these will not fire.
  2. Thanks to Bill & G for repying. We are using manual selection on the camera but on the internal flash settings e ttl is greyed out & you cant select it? I have tryed switching modes & it is greyed out in all of them, i have popped up the flash to se if this makes & difference to but still greyed out?
  3. My husband has recenly purchased a canon 550d from his Olympus E330 & he went for an aquatica housing. For travelling he thought that 2 inon S2000's would be ideal & connected using fibre optic. The first trip out the strobe power seemed very erratic one minute you would burn out & the next the picture would be very dark. We could not get a picture on ISO 100 but could manage on ISO 400? We thought it must be something simple like camera settings or the magents so we went to see a local knowlegable inon dealer who spent a couple of hours & was stumped as to what it could be. We are using a canon 60mm macro lens with the aquatica low profile macro port. Has anyone had any experince/problems or sucesses with this set up as it would be really great to get it sorted out. Thanks for any replies. ;-)
  4. HI I'm Sharon, not too hard to guess from my user name & i have been shooting with an Olympus E330 for about 5 years. Have found wetpixel really great in the past so i thought i would join ;-)
×
×
  • Create New...