Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'TTL optical converter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Administration
    • Announcements
    • Feedback
  • The Galley
    • The Galley: General Chat
    • Beginner Forum
    • Photo / Video Showcase
    • Classifieds
  • Gear and Tips
    • Photography Gear and Technique
    • Video Gear and Technique
    • Lights, Strobes, and Lighting Technique
    • Shooting Technique, Workflow and Editing
  • Planet Earth
    • Trip Reports and Travel
    • Conservation and the Environment
    • Critter Identification
  • Other
    • Copyright Issues, Non-Payment, Fraud, Theft

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Full Name


E-mail Address


Contact Phone


Mailing Address


Camera Model & Brand


Camera Housing


Strobe/Lighting Model & Brand


Accessories


Industry Affiliation

Found 1 result

  1. I have a Canon 5D Mark IV with a Sea and Sea MDX 5D housing, Sea and Sea TTL optic converter & 2 YS-D2 strobes. I've been having intermittent problems with exposures in TTL mode for all ranges-macro as well as wide angle. I have all the modes set correctly Blue, blue, blue, but sometimes the left strobe not synching fully or at least exposures are under, or sometimes it looks like they didn't fire at all.... Through process of elimination, I've replaced the converter, swapped cables, even replaced the strobe. If I switch to manual Green, green, green, everything looks much better exposure wise and consistency. I don't mind this but I'm surprised that the TTL isn't working better. I don't think it would be my camera, but anyone with similar gear that could give insight would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...