Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'YS 90 Duo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Administration
    • Announcements
    • Feedback
  • The Galley
    • The Galley: General Chat
    • Beginner Forum
    • Photo / Video Showcase
    • Classifieds
  • Gear and Tips
    • Photography Gear and Technique
    • Video Gear and Technique
    • Lights, Strobes, and Lighting Technique
    • Shooting Technique, Workflow and Editing
  • Planet Earth
    • Trip Reports and Travel
    • Conservation and the Environment
    • Critter Identification
  • Other
    • Copyright Issues, Non-Payment, Fraud, Theft

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Full Name


E-mail Address


Contact Phone


Mailing Address


Camera Model & Brand


Camera Housing


Strobe/Lighting Model & Brand


Accessories


Industry Affiliation

Found 1 result

  1. Hi all, Recently I bought a Sea and Sea YS /N TTL converter. (By the way, thanks again, Reubencahn, for it.) Though it's used it is in excellent shape. I tried it with my 2 Sea and Sea YS 90 Auto Duo and Nikon D70 and worked flawlessly. Then I tried the same set with my Nikon D7100 and TTL doesn't work. At first I thought it was some circuit inside Nauticam bulkhead... So I tested D7100 in the same exact wiring set up that I use the D70: with the D70 housing opened, connected its hotshoe to D7100 - no TTL! I also have a Subtronic Nova that I use with both cameras and TTL works well, so I'm out of solutions. Does anybody has experience with D7100 and Sea & Sea TTL? Any help would be appreciated. Cheers Alex
×
×
  • Create New...