Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'aquatica ad800'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Administration
    • Announcements
    • Feedback
  • The Galley
    • The Galley: General Chat
    • Beginner Forum
    • Photo / Video Showcase
    • Classifieds
  • Gear and Tips
    • Photography Gear and Technique
    • Video Gear and Technique
    • Lights, Strobes, and Lighting Technique
    • Shooting Technique, Workflow and Editing
  • Planet Earth
    • Trip Reports and Travel
    • Conservation and the Environment
    • Critter Identification
  • Other
    • Copyright Issues, Non-Payment, Fraud, Theft

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Full Name


E-mail Address


Contact Phone


Mailing Address


Camera Model & Brand


Camera Housing


Strobe/Lighting Model & Brand


Accessories


Industry Affiliation

Found 2 results

  1. I work with the National Geographic Society. We are selling some gear we used on a couple of expeditions. It is still in good condition, it just no longer fits our needs. All dome ports come with soft covers and rear port caps, and the 9.25" and 8" come with new extension O-rings and lubricant. Aquatica AD800 Underwater DSLR Housing- $1900 Aquatica 9.25" Dome Port- $800 Aquatica 8" Dome Port- $400 Aquatica 4" Dome Port- $450 Macro port with focus knob (fair condition)- $150 2x Aquatica Aqua view 180 finder- $800 each or $1300 for both The sum of all the items above is $5000, but I will sell the whole kit for $4300 Please message me if you are interested.
  2. Hi there I am after some supportive wisdom re. TTL With Aquatica AD800 Housing. I have always had a niggling concern about the TTL strobes (which usually disappears after the first post dive beer is consumed) . Whilst I am getting some pretty good pictures with my rig I don’t feel that the TTL function is woking for the strobes. My kit is: Nikon D800 Aquatica AD 800 housing (I have all 4 dip-switces set to the ON position) 2 * Ikelite DS161 Strobes Ikelite 4103.52 cable from housing to strobes (just the cable no additional convertor etc. - though I believe the housing has one in it) The dip switches in the housing are set to ON position. Strobes set to TTL I do nothing specific to the Nikon D800 (just assume it will work TTL mode with the DS161s) Are there any obvious things for me to check / do to get this working or convince myself that all is well? It may be something to do with camera flat sync settings but that is stretching my knowledge. Any help gratefully received. Thanks Alan
×
×
  • Create New...