Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dead'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Administration
    • Announcements
    • Feedback
  • The Galley
    • The Galley: General Chat
    • Beginner Forum
    • Photo / Video Showcase
    • Classifieds
  • Gear and Tips
    • Photography Gear and Technique
    • Video Gear and Technique
    • Lights, Strobes, and Lighting Technique
    • Shooting Technique, Workflow and Editing
  • Planet Earth
    • Trip Reports and Travel
    • Conservation and the Environment
    • Critter Identification
  • Other
    • Copyright Issues, Non-Payment, Fraud, Theft

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Full Name


E-mail Address


Contact Phone


Mailing Address


Camera Model & Brand


Camera Housing


Strobe/Lighting Model & Brand


Accessories


Industry Affiliation

Found 1 result

  1. Current on vacation in the Philippines, and unfortunately it seems to be one of those trips where everything breaks down. Just before leaving one of my Inon Z240 stopped working and now my Sola Photo 1200 seems to have joined that unfortunate club. This is what happened. Two days ago I left the Sola to charge overnight. Not sure if this is relevant, but at some point I could see red or possibly orange lights blink rapidly in the corner of my eye. At that time I didn't think much of it as I was preparing for a night dive. Once the Sola was attached to the arm I tried it out - not working. It ended with me renting a light from the dive shop. Once back I started troubleshooting, and unfortunately the Sola seems to have gone completely dead. I've done some researching on this and other forums and I've tried the following: 1. It's not in locked mode (holding the slider in unlock position more than 4+ seconds makes no difference) 2. With the charger plugged in the wall, I've tried to rapidly tap the charger's contacts against the light's charging contacts 3. With the charger connected to the light, trying to plug/unplug the charger to the wall. 4. Tried another Sola charger Nothing seems to make any difference. None of the above make the indication lights go on. Any other ideas, or is this the end of my Sola?
×
×
  • Create New...