Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'strobe exposure d7100 z240'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Administration
    • Announcements
    • Feedback
  • The Galley
    • The Galley: General Chat
    • Beginner Forum
    • Photo / Video Showcase
    • Classifieds
  • Gear and Tips
    • Photography Gear and Technique
    • Video Gear and Technique
    • Lights, Strobes, and Lighting Technique
    • Shooting Technique, Workflow and Editing
  • Planet Earth
    • Trip Reports and Travel
    • Conservation and the Environment
    • Critter Identification
  • Other
    • Copyright Issues, Non-Payment, Fraud, Theft

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Website URL


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Full Name


E-mail Address


Contact Phone


Mailing Address


Camera Model & Brand


Camera Housing


Strobe/Lighting Model & Brand


Accessories


Industry Affiliation

Found 1 result

  1. Hello, On my old camera set up (Nikon D70 and Inon Z240) I was using a 5 pin nikonos attachment from my strobe to the camera. I had considerable problems setting up the strobe and camera to communicate and for the strobe to automatically set the power. This meant I often had over or under exposed pictures and often resorted to setting the strength manually. I have now up graded to a D7100 and am about to buy a housing. What I want to know is what the best route to go down is for connecting my Z240 to the camera? Should I use a fibre optics cable or 5 pin sync cord? After that, what settings should I have my camera and strobe on so that the strobe measures the needed light and fires correctly. Thanks, Simon
×
×
  • Create New...