Jump to content
tomstgeorge

Forum update - bug reports here please

Recommended Posts

Thanks Adam, and thank you everyone for your patience!

Hopefully we've ironed out most of the issues from the update and server migration but if you find anything amiss please let us know.

One thing I've just spotted is the country flag under a members details is not working, I will try to get that fixed asap.

 

cheers

tsg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I am not seeing a reply to thread so started this new one (green button obvious). Also I cannot find a recent topics button. Using Firefox on a Mac.

Tom

PS I just now did see a reply to topic (green button) on a thread started by Interceptor but still am not seeing one in this topic or Adam's in the announcement forum. Hence I am using edit.

Edited by Tom_Kline
unable to otherwise reply to this thread. later: fixed grammar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Tom

I will look into it.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply button now present!!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The "topics" box (lower right) contains just a few and does not seem to be bookmarkable. Not a satisfactory replacement in my book.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapatalk is not working currently. I'm working on it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe a take a look at the Optional Profile Information routine. Mine shows as 0% complete. When I go into it, all the details are there but it doesn't seem to register it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
21 minutes ago, TimG said:

Maybe a take a look at the Optional Profile Information routine. Mine shows as 0% complete. When I go into it, all the details are there but it doesn't seem to register it.

Maybe that is why signatures are missing, just now noticed by me after making a post on another thread.

PS. Signature suddenly appeared! Did NOT see signature editing in my profile a minute ago.

Edited by Tom_Kline
update

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the bug reports guys.

 - I have re-enabled signatures.

 - we are aware of the 0% profile issue, it is not registering complete profile if any of the fields are empty, I'm looking at it now.

 - we will find a better solution for recent topics, please bear with us!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess we need to actually use WP to find the issues. Did find signature editing a second ago!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The 0% profile issue seems sorted now. Well done, TomSTG!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just edited the topic title so that people can add any bugs they find to this thread. I will now merge the bugs from the other topic too..

Share this post


Link to post
Share on other sites

We seem to be getting some spammers posting. Interestingly, they all registered in 2018, so it may just be a coincidence.

Please let me know if you see any spam posts so I can delete them :)

Many thanks to @Chris Kippax

Adam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
5 hours ago, tomstgeorge said:

 - we will find a better solution for recent topics, please bear with us!

https://wetpixel.com/forums/index.php?/discover

New link for recent topics works for me!

Edited by Tom_Kline
grammar
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Link works for me too!

I think I have killed the source of the spam members, but please let me know if you see any more..

Adam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excellent on then Spam kills!

I'm getting auto-forwards to my personal email address of all Reports (thanks Tom and Chris ;-)  Is there a way to turn that off? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not a bug - but a compliment (shock, horror): I really like the layout - very clean looking; and the auto stream update is a nice feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, echoing Tim's comments new format is definitely more 21st century. Easy on the eyes with nice contrast and clean lines.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Really nice work indeed! 

Out of curiosity, how I change my profile background image? (behind the avatar).

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Davide DB said:

Really nice work indeed! 

Out of curiosity, how I change my profile background image? (behind the avatar).

Thanks

Hi Davide

If you click your name in the very top right hand corner of the screen, you'll see the option Profile. Go into that and you can change all sorts of things....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tim,

I filled nearly every field. I updated my avatar but I find no option to change the background of my profile like @tomstgeorge

I'm envious ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Davide DB said:

Hi Tim,

I filled nearly every field. I updated my avatar but I find no option to change the background of my profile like @tomstgeorge

I'm envious ;)

 

 

Yep, pretty cool

Have you tried “Cover photo”?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Davide DB said:

Hi Tim,

I filled nearly every field. I updated my avatar but I find no option to change the background of my profile like @tomstgeorge

I'm envious ;)

 

Hi Davide DB

I have enabled Cover Photos for all members. If you click on your name in the top right and then select profile you should now be able to choose a cover photo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah ok :)

I'm pretty sure it wasn't enabled before.

Thank you all

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, TimG said:

Excellent on then Spam kills!

I'm getting auto-forwards to my personal email address of all Reports (thanks Tom and Chris ;-)  Is there a way to turn that off? 

Hi TimG

You should now be able to manage this setting:

- click on your name top right and choose Account Settings

- choose Notification Settings in the right hand panel

- the first part of the page is some general settings but if you scroll down you will find controls to setup exactly what gets sent as an email and/or a notification

 

cheers

tag

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sponsors

Advertisements



×
×
  • Create New...